ODPRTJE NOVE CESTE MED VELIKIM LOČNIKOM IN MEDVEDICO

 

Krajani Velikega Ločnika, Medvedice in Vrha nad Želimljami so se v petek, 5. oktobra 2012 razveselili odprtja nove asfaltne ceste med Velikim Ločnikom in Medvedico. Cesta povezuje občine Velike Lašče, Škofljico in Grosuplje. Krajani Velikega Ločnika, Medvedice in Vrha nad Želimljami pa tudi vsi bližnji in daljni uporabniki ceste so od petka naprej bogatejši za nov asfaltni odsek ceste med Velikim Ločnikom in Medvedico. 

 

cesta_medvejca_1-1.jpg


 

 Na odseku so pred leti cesto v    Občini Grosuplje že asfaltirali,    preostanek ceste, ki pripada občini  Velike Lašče pa je bila do sedaj  makadamska. Novo asfaltirana cesta  je še posebej razveselila vse  prebivalce Velikega Ločnika,  Medvedice in Vrha nad Želimljami.

 

 

Otvoritve ceste na tromeji omenjenih občin so se udeležili vsi trije župani Ivan Jordan, dr. Peter Verlič, Anton Zakrajšek, ki so prerezali slavnostni trak.

cesta_medvejca_2-2.jpg    cesta_medvejca_5.jpg

Po otvoritvi se je nadaljevalo druženje na novem asfaltiranem prireditvenem prostoru na Vrhu nad Želimljami, kjer je vse zbrane Občina Velike Lašče pogostila s kranjsko klobaso in pijačo. Postregli pa so vrhovski gasilci.

cesta_medvejca_4-4.jpg
Prireditveni prostor. 

 

Arhiv novic