PROSTA MESTA V WALDORFSKEM VRTCU MAVRICAWaldorfski vrtec Mavrica, Prušnikova 60, 1210 Ljubljana-Šentvid, www.waldorfski-vrtec.si, e-pošta: mavrica@waldorfski-vrtec.si, mob.: 051 304 319

V našem vrtcu imamo še prosta mesta za otroke od 2. - 6. leta starosti. Delujemo že od leta 1996. Smo majhen vrtec z domačim vzdušjem (le dve skupini otrok) in lastnim igriščem. 
Waldorfska pedagogika temelji na ljubečem, spoštljivem in osebnem pristopu  do otroka. Otrokom omogočamo veliko časa za prosto igro in s tem pristno doživetje otroštva. Velik poudarek je na povezanosti z naravo, ustvarjalnimi dejavnostmi (slikanje, risanje, oblikovanje z voskom, peka kruha), lutkovnih-rajalnih igrah, praznovanjih. 
 
Prijetno in toplo okolje, umirjeno vzdušje, prijazno vendar dosledno ravnanje vzgojiteljic, stalen ritem, naravni materiali in igrače- vse to omogoča otroku zdrav in harmoničen razvoj. 
Skrbimo, da se otroci veliko gibajo na prostem ter jim nudimo kvaliteten počitek (ločeni spalnici). Hrana je vegetarijanska; zajtrki in malice, ki jih pripravljamo v vrtcu so ekološkega izvora. 
Vrtec je sofinanciran s strani občin. 

Toplo vabljeni na ogled vrtca ter predstavitev pedagoškega dela! 
 
 
Ana Ogrin
direktorica

Arhiv novic