PROSTA MESTA V ZASEBNEM VRTCU SMRKOLIN


 
Zasebni vrtec Smrkolin s sedežem na Škofljici uspešno deluje že od leta 2005 in je prvi zasebni vrtec v občini Škofljica. 
 
Vrtec razpolaga s tremi igralnicami in velikim zunanjim igriščem. Izvajamo javno veljavni program po Kurikulumu za vrtce, ki je Slovenski nacionalni dokument za predšolsko vzgojo. Starši vključenih otrok pa ste upravičeni do subvencioniranja programa vrtca. 
 
Od leta 2005 smo počasi in z veliko voljo gradili vrtec, ki temelji na osebnih odnosih, spoštovanju in igrivi sreči otrok. Strokovne delavke se vsak dan sproti posvečamo malim nadobudnežem in skupaj z njimi gradimo svet ki je lepši, bolj razigran ter  vesel.  
 
V naš vrtec vpisujemo otroke od dopolnjenega 11. meseca do vstopa v šolo. Vpisi potekajo preko celega leta, oziroma do zasedenosti prostih mest.  Pri vključevanju otrok pa imajo prednost otroci iz naše občine. 
Trenutno imamo prosti 2 mesti v skupini 3-6 let in 2 mesti v skupini 2-3 leta. 
 
Vabimo Vas, da si ogledate našo spletno stran www.smrkoli.si, nas poiščete na našem naslovu Reber pri Škofljici  7, 1291 Škofljica; ali pa nas pokličete na 041/912-375 in 366-37-10. 
 
 
Mateja Perovšek
Smrkolin zasebni vrtec
 
 
Škofljica, 21. 10. 2014 

Arhiv novic