HUMANITARNA AKCIJA ZBIRANJA ODPADNIH SUROVIN

zbiralna akcija.jpg

Spoštovani,

tudi letošnjo pomlad si Zveza prijateljev mladine s projektom Botrstvo (ZPM), družba Gorenje Surovina d.o.o. in trgovska veriga Spar podajamo roke. Z namenom pomagati!

Od 1. do 10. aprila 2016 skupaj organiziramo humanitarno akcijo zbiranja odpadnih surovin (papir, odpadna električna in elektronska oprema, jekleni odpad in barvne kovine). Čisto veselje je akcija skozi katero ljudi ozaveščamo o pomenu ohranjanja narave in jih hkrati spodbujamo, da pomagajo otrokom s čustvenimi in vedenjskimi motnjami.

V lanskem letu je bila to ena največjih donacij - zbrati nam je uspelo 58.679,59 € oziroma okrog 527 t odpadnih surovin. Na morje smo peljali 110 otrok.

Da bi nam v ta namen tudi letos uspelo zbrati čim več odpadnih surovin, prosimo za pomoč tudi vas! Plačljivih objav si ne moremo privoščiti, ker želimo, da sredstva ostanejo otrokom. V kolikor lahko objavite priložene materiale v svojih komunikacijskih kanalih (spletnih straneh, FB, lokalnih glasilih) , vas bomo z veseljem objavili kot podpornika akcije.

V priponki vam pošiljamo promocijsko gradivo ter vas vabimo, da si več o akciji in lokacijah prevzema preberete na spletni strani www.cistoveselje.si

Razumemo, da je teh akcij veliko, morda se naša akcija razlikuje v tem, da prikazujemo ljudem, kako si lahko pomagajo sami - da se dá z določenimi odpadnimi surovinami tudi zaslužiti in smo hkrati tudi odgovorni do narave.

Prosimo pomagajte.
Skupaj lahko pričaramo čisto veselje na obraze otrok!

S spoštovanjem,
Ekipa »Čisto veselje«

akcija.jpg 

 

Arhiv novic