Gasilsko tekmovanje: Škofljica - Želimlje - Velike Lašče

V soboto, 24.9.2016 je bilo v Želimljah organizirano tekmovanje v gasilsko športnih disciplinah članic in članov A in B ter starejših gasilk in gasilcev, za gasilske zveze Škofljica, Ig in Velike Lašče.
Na tekmovanju je iz treh zvez v vseh kategorijah sodelovalo 53 ekip, iz naše zveze 10 ekip, po kategorijah pa člani A 3 ekipe, članice A 2 ekipe, člani B 3 ekipe, članice B ekipa ter starejši gasilci 1 ekipa.

Tako kot se za takšno tekmovanje spodobi, so najboljši prejeli pokal. Pri podelitvi je sodeloval gospod župan Ivan Jordan, Občine Škofljica in gospod župan Ivan Cimperman, Občine Ig.


Rezultati so bili sledeči: Člani A: 1 mesto PGD Želimlje Članice A: 1 mesto PGD Pijava Gorica Člani B: 1 mesto PGD Škofljica ter prehodni pokal treh Zvez
2 »« PGD Vrh nad Želimljami 2 »« PGD Želimlje 2 »« PGD Pijava Gorica
3 »« PGD Orle 3 »« PGD Želimlje

Članice B : 1 mesto PGD Želimlje Starejši gasilci: 1 mesto PGD Pijava Gorica

V nedeljo 25.9.2016 pa je bilo organizirano tekmovanje še za mladino . Iz treh zvez je sodelovalo 28 ekip v 4 kategorijah. Iz naše zveze so sodelovale po kategorijah Pionirji 3 ekipe, Pionirke 1 ekipa, Mladinci 4 ekipe in Mladinke 1 ekipa.

Rezultati pa so sledeči: Pionirji : 1 mesto PGD Orle Pionirke: 1 mesto PGD Pijava Gorica Mladinci : 1 mesto PGD Pijava Gorica ter prehodni pokal treh zvez
2 »« PGD Želimlje 2 »« PGD Vrh nad Želimljami
3 »« PGD Pijava Gorica 3 »« PGD Želimlje
4 »« PGD Orle
Mladinke : 1 mesto PGD Pijava Gorica


Pripravil: Milan Rajf,
Poveljnik GZ Škofljica

 

 kolesarska tekma, gasilsko tekmovanje 028.JPG

Foto: Nataša Hribar 

Arhiv novic