Glasnik december 2011

Uvodnik

Konec leta naznanja nove začetke. Nov uredniški odbor je s svojo prvo številko začel maja, in kot sem že v prvem uvodniku predvidela, so bili ti meseci res pestri. Ovire smo več ali manj uspešno premagovali in zdaj, obogateni z izkušnjami, bomo še jasneje zastavili cilje, da ustvarimo še boljši Glasnik. Vse leto smo lepo sodelovali, zato se zahvaljujem županu, občinski upravi, svetnikom in vsem občanom, ki so nas opozarjali, hvalili in konstruktivno grajali. Pohvala tudi uredniškemu odboru za zavzetost pri pisanju prispevkov. Želim vam, da bi praznike doživeli v pravi luči in se proti novemu letu naproti odpravili veselo, s pričakovanjem in srečo v žepu. Ker želja ni nikoli preveč, tokrat prepuščam nekaj vrstic tudi drugim članom uredniškega odbora.

Vse dobro v novem letu!

Jana Vavtar
odgovorna urednica

 

Božič je najlepši in najbolj sveti praznik vsake družine. Doživite to skrivnost. Z novim letom začrtajte sveže ideje in boljše priložnosti. Želim vam veliko lepih trenutkov, predvsem notranjega miru, ki ga primanjkuje v nas samih.

Klemen Vider

 

Ob iztekajočem se letu in pričakovanju novega je čas, ko drug drugemu zaželimo veliko dobrega. Vsem bralcem želim prijetne praznične dni, osebno srečo, zdravje in uspešno novo leto.

Matej Novak

 

Želim Vam, da se ne ozirate nazaj in se ne hranite z bolečino preteklosti, da pogumno obrnete nov list v knjigi življenja in odkorakate vašemu največjemu strahu naproti – pa naj bo to obisk frizerja, zobozdravnika ali profesorja; da skočite čez planke in odkrijete lepote naše male dežele in vsaj za en dan pokukajte v beli svet – na dosegu roke imamo najlepša evropska mesta – ter da pustite vnemar to blazno decembrsko nakupovalno mrzlico, evforijo obdarovanja in praznih besed in si prikličete tople, čarobne dni v krogu ljudi, ki jih imate iskreno radi in oni Vas.

Karmen Fabjan

Glasnik december 2011, [5.787,61 KB]